Bosanski put 134 | Tesanjska 7

033/552-295 | 061/267-022

PON - PET : 08:00h - 16:00h

OMEGA III logo

Omega Power Equipment na tržište donosi dijamantne alate

Omega Power Equipment Sarajevo čija je glavna djelatnost distribucija profesionalnog dijamantnog alata i opreme za građevinu i industriju imala je zavidan nastup na ZEPS-u i ove godine.

Kompanija se predstavila sa Golz programom proizvođača dijamantne opreme i alata iz Njemačke i Weber MT, koji svoj kvalitet i ozbiljnost proizvoda potvrđuje garancijom do pet godina, vibro opremom za kompilaciju tla, te master programom, odnosno grijnim tijelima termogena na lož ulje i struju za nadolazeću sezonu.

 

David Mijatović, vlasnik firme kaže kako je firma opredjeljena ka stalnom praćenju tržišta kao i novih tehničkih i tehnoloških dostignuća iz oblasti građevine i industrije, te implementacije servisnih usluga.

“Naš osnovni cilje, uz ponudu kvalitetne profesionalne opreme, da našim klijentima omogućimo brz povrat investicije. O uspješnosti naše firme najbolje govori zadovoljstvo naših klijenata, ali i mnogobrojna priznanja”, kazao je Mijatović, naglašavajući kako su poslovanjem iz godine u godinu sve zadovoljniji.

 

Omega Power Equipment je ove godine nagrađena i priznanjem ZEPS-a za proizvod vibro nabijač WEBER mt ( sa garancijom do pet godina) koji je bio dosta zapažen na sajmu.

Inače, firma je osnovana 2013. godine sa sjedištem u Sarajevu, a početkom 2015. je osnovan servis za reparaciju dijamantnih kruna za bušenje betona, asfalta, kamena…

 

Preuzeto sa www.akta.ba

Pošalji upit

Poštovani, za slanje upita vezanog za proizvode, potrebno je da ostavite ispravne kontakt informacije, putem kojih ćemo Vas kontaktirati i informisati o proizvodima.